0 216 330 12 33 - 0 535 670 12 33 0 216 330 12 33 - 0 535 670 12 33
Sitede Ara
Adınız :
Yorumunuz :



Avatar
Aydın K 31.10.2017 12:09:08

Selam kolay gelsin 2 gün önce uşak merkez postaneye sipariş vermiştim ve ürünü postane şubesinde acıp konturol edip ödemesini yapıp öyle aldım çok kaliteli bir siteniz var bire bir aynı ürünü yollamışsınız çok teşekkür ederim bu kontrolü gönderi biz müşteriler için çok önemli önem verdiniz için çok tşk ederim.

Avatar
Ferhat .M 15.9.2017 14:11:05

Kolay gelsin ben bir ürün spariş verdim sitenizden istanbul maltepe ürün kaçgibi elimde olur acaba bilgi verebilirsiniz sevinirim kolay gelsin.

Avatar
Mustafa . L 2.8.2017 09:53:28

Kolay gelsin ben bir ürün sipariş vermiştim kurye ile istanbul maltepe ürün kaç gibi bende olur paketin ücretini ödemeden paketi aççıp bakıp öyle teslim almak istiyorum.
Bilgi için dönüş yaparsanız sevinirim teşekkür ederim.

Avatar
Serdar . B 19.7.2017 10:41:38

Kolay gelsin ben ürün sipariş verdim ümraniye kurye ile geldi çok hızlı bir şekilde teşeşkkür ederim.

Avatar
Nurullah . D 19.7.2017 10:40:29

Selam daha öncede sitenizden sipariş vermiştim en uygun olan üründen bu seferde kampanyalı ürünün siparişini verdim elime ulaştı buda diğeri gibi hatta daha kaliteli bir ürün gizlilik konusundaki prensibinizi tebrik ediyorum kutu tamamen kapalı paket olarak elime ulaştı kutunun içinde çıkan ekxtralarıda bonusu kaliteli hizmet verdiğiniz için teşekkür ederim iyi günler kolay gelsin.

Avatar
suat 7.4.2017 13:10:13

arkadaşım la beraber şişme bebek almak için sizin sitenizden bir şişme bebek almak istedik ve siparişimizi verdik . kısa sürde elimize ulaşan şişme bebek tam istediğimiz gibi realistik bir şişme bebek olması harika. teşekkürler

Avatar
Muzaffer .K 15.1.2017 16:50:17

Kolay gelsin ben radyo dinliyordum ve sizin reklamınız geçti ve site adresinizi aldım ve girdim gerçekten güzel ve kaliteli ürünler var ve fiyatları çok uygun ve kampanyalı ürünlerde var ve hemen bir adet sipariş verdim istanbul ümraniye ürün 2 saat içinde bana teslim edildi ve ürün biri bir aynı ürün yannız ben kaydırıcı jeli bitirdim mümkünse ben kaydırıcı jel istiyorum.

Site Yöneticisi 2017-01-15 16:51

Muzaffer bey ben yorumunuzu okudum hemen size dönüş yapıyorum efendim.

Avatar
Bedri . H 26.12.2016 11:43:02

İyi günler kolay gelsin kampanyalı üründen sipariş verdim ürün elime ulaştı ürün anlattığınız gibi çıktı kapalı paket hediyelik eşya olarak geldi gizlilik prensibinizi kutluyorum iyi günler diliyorum

Avatar
Numan . C 23.12.2016 11:39:58

İyi günler kolay gelsin 2 gün önce bir sipariş vermiştim elime ulaştı paket gizli paket halinde kapalı kutuda geldi ürün istediğim gibi söylediğiniz tüm özelliklere sahip ürünü beyenirsem yorum yapıcamı söylemiştim güvenilir alışveriş için teşekkür ederim.

Avatar
Cem . S 22.12.2016 11:00:38

Merhaba kolay gelsin ben internet sitenizden kampanyalı ürün siparişi vermiştim ürün elime ulaştı ürünü beyenirsem yorum yapıcamı soylemıstım ürün elime ulaştı ve anlattığınız gibi kaliteli çıktı oncelikle bunun için teşekkür ederim paket gizli kutuda geldi ve birde toplu sipariş versem indirim uygulama sansımız varmı ilginize teşekkür ederim iyi günler

Avatar
Serhat . P 9.12.2016 10:15:25

Merhabalar sizden bir ürün aldım kampanyalı olan elime geldi teşekkür ederim çok kaliteli bir ürün şok kampanyalar nekadar devam eder ben bir adet daha sipariş vercem ama ayın 15 da vericem umarım kampanya bitmez çok kaliteli bir ürünmüş teşekkür ederim iyi günler.

Avatar
Kemal . T 7.12.2016 10:30:35

Merhaba iyi günler ben sitenize baktım bu şok kampanyalarda indirimli ürünler var içinde titreşim ısı artı 2 kalem pille çalışıyor yüzü üç de gerçek yüzlü üç işlevli olan birde realistik ben bundan bir adet sipariş verdim bu bana nezaman gelir iyi günler.