0 216 330 12 33 - 0 535 670 12 33 0 216 330 12 33 - 0 535 670 12 33
Sitede Ara
Adınız :
Yorumunuz :



Avatar
Muzaffer .K 15.1.2017 16:50:17

Kolay gelsin ben radyo dinliyordum ve sizin reklamınız geçti ve site adresinizi aldım ve girdim gerçekten güzel ve kaliteli ürünler var ve fiyatları çok uygun ve kampanyalı ürünlerde var ve hemen bir adet sipariş verdim istanbul ümraniye ürün 2 saat içinde bana teslim edildi ve ürün biri bir aynı ürün yannız ben kaydırıcı jeli bitirdim mümkünse ben kaydırıcı jel istiyorum.

Site Yöneticisi 2017-01-15 16:51

Muzaffer bey ben yorumunuzu okudum hemen size dönüş yapıyorum efendim.

Avatar
Numan . C 23.12.2016 11:39:58

İyi günler kolay gelsin 2 gün önce bir sipariş vermiştim elime ulaştı paket gizli paket halinde kapalı kutuda geldi ürün istediğim gibi söylediğiniz tüm özelliklere sahip ürünü beyenirsem yorum yapıcamı söylemiştim güvenilir alışveriş için teşekkür ederim.

Avatar
Cem . S 22.12.2016 11:00:38

Merhaba kolay gelsin ben internet sitenizden kampanyalı ürün siparişi vermiştim ürün elime ulaştı ürünü beyenirsem yorum yapıcamı soylemıstım ürün elime ulaştı ve anlattığınız gibi kaliteli çıktı oncelikle bunun için teşekkür ederim paket gizli kutuda geldi ve birde toplu sipariş versem indirim uygulama sansımız varmı ilginize teşekkür ederim iyi günler

Avatar
Serhat . P 9.12.2016 10:15:25

Merhabalar sizden bir ürün aldım kampanyalı olan elime geldi teşekkür ederim çok kaliteli bir ürün şok kampanyalar nekadar devam eder ben bir adet daha sipariş vercem ama ayın 15 da vericem umarım kampanya bitmez çok kaliteli bir ürünmüş teşekkür ederim iyi günler.

Avatar
Kemal . T 7.12.2016 10:30:35

Merhaba iyi günler ben sitenize baktım bu şok kampanyalarda indirimli ürünler var içinde titreşim ısı artı 2 kalem pille çalışıyor yüzü üç de gerçek yüzlü üç işlevli olan birde realistik ben bundan bir adet sipariş verdim bu bana nezaman gelir iyi günler.

Avatar
Orhan . Y 2.12.2016 10:59:50

Kampanyalı bir adet şişme bebek sipariş verdim ve sitenizi biraz gezdim müşteri yorumları ürün yorumlarını inceledim ve güvenerek siparişimi geçtim sitenize daha sonra teyit amaçlı arandığımda siparişim 2 saatte teslim oldu teşekkkür ederim.

Avatar
Nazım . T 1.12.2016 13:09:23

Merhabalar kolay gelsin siteniz çok kaliteli gerçekten ürün açıklamaları ve kalitesi görünüşünden belli oluyor ben bir adet sipariş verdim ayrıca sitenizin adıda çok güzel gerçekten güzel bir site adrese en yakın zamanda korgomu almak istiyorum teşekkür ederim iyi çalışmalar diliyorum

Avatar
Hakan . E 30.11.2016 11:24:30

İyi günler kolay gelsin internet sitenizden kampanyalı şişme bebek siparişi vermiştim kurye ile 1 saat içerisinde elime ulaştı hızlı ve güvenilir bir şekilde hizmet verdiğiniz için teşekkür ederim.

Avatar
Hakan .Y 29.11.2016 11:37:02

İyi günler kolay gelsin ben size bugün bir sipariş verdim saat 09.00 da ürün özel motor kurye ile geldi paketi açıp teslim aldım çok teşekkür ederim ürün kaliteli ve çok güvenilir bir site gerçekten bu kadar beklemiyordum ilginize teşekkür ederim.

Avatar
Ali . H 25.11.2016 10:06:53

Merhabalar sitenizden şişme bayan alan arkadaşımın tavsiyesi ile sitenizden şişme manken siparişi verdim 2 gün sonra kargodan teslim alarak ödemesini yaptım, çok kaliteli ve saklaması kolay bir ürün her kese sitenizi tavsiye edeceğim alakanız için çok teşekkürler kolay gelsin

Avatar
Yaşar .D 24.11.2016 20:47:01

Kolay gelsin ürün geldi tşk ederim gerçekten istediğim ürün geldi.

Avatar
Ferdi . T 21.11.2016 11:01:17

Merhabalar kolay gelsin ben 2 gün önce şişme bebek siparişi vermiştim kargo elime daha yeni ulaştı kampanyalı ürün nina geldi şimdilik çok memnun kaldım kaliteli hizmet için teşekkürler kolay gelsin.