0 216 330 12 33 - 0 535 670 12 33 0 216 330 12 33 - 0 535 670 12 33
Sitede Ara
Adınız :
Yorumunuz :



Avatar
Hasan - M 12.7.2018 09:34:01

Merhaba kolay gelsin serdar bey bana bu sabah mesaj geldi yurtiçikargo şubesine hediyelik eşya paketiniz ulaşmıştır diye sabah paketi gidip teslim aldım çok tşk ederim.

Avatar
Serkan - A 11.7.2018 12:01:48

Selam ben sabah istanbul üsküdardan motor kurue ile bir sipariş vemiştim ürün geldi tşk ederim

Avatar
Zafer - K 10.7.2018 13:08:28

Merhaba kolay gelsin ben 2 saat önce istanbul içi motor kurye ile sipariş vermiştim ürün geldi tşk ederim kolay gelsin.

Avatar
Vedat - S 5.7.2018 00:59:23

Kolay gelsin ben bir ürün sipariş vermiştim kurye ile istanbul maltepe ürün kaç gibi bende olur paketin ücretini ödemeden paketi aççıp bakıp öyle teslim almak istiyorum.
Bilgi için dönüş yaparsanız sevinirim teşekkür ederim.

Avatar
Tuncay - N 5.7.2018 00:58:15

Kolay gelsin serdar abi ben ümraniyeden tuncay ürün 10 dk önce teslim aldım çok tşk ederim ilgi ve alakan için kolay gelsin.

Avatar
Zafer - Ö 14.6.2018 11:47:45

Merhaba kolay gelsin ben istanbul gaziosmanpaşadan kadir serdar kardeş çok teşekkür ederim ürün elime ulaştı bire bir aynı ürün zaten konuşmandan belli gayet güzel konuşuyorsun olumlu kuryede 1 saatte teslimat yaptı teşekkür ederim.

Avatar
Serkan - M 14.6.2018 11:45:54

Selam kolay gelsin serdar bey ürün ptt geldi ödeme yapmadan ürünü alırken kontrol lü aldım çok tşk ederim ilgi ve alakanız için ürün kaliteli ve ürün almak isteyenler bu siteden ve serdar beyden gönül rahatlıyla sipariş verebilir güvenli bir site ben aldım bire bir aynı ürün yoladılar.

Avatar
Alp - K 14.6.2018 11:43:22

Hayırlı akşamlar serdar bey ürünü bugün telsim aldım yurtiçi kargodan işten şimdi geldim ürünü şimdi açtım gerçekten güzel bir ürün yolamışsın tavsiyen için çok teşekkür ederim nina love doll ürün güzelmiş sizi arkadaşımada tavsiye edicem gerçekten konuşma ve anlatma tarzınızda güzel beni yönlendirdiniz indirime giren ürünü bana tavsiye ettiniz için tşk ederim güvenli ve özenli bir site arkadaşlar rahatlıkla sipariş verebilirsin

Avatar
Mehmet - C 6.6.2018 23:13:53

Selam kolay gelsin ürün geldi tşk ederim

Avatar
Servet - G 28.5.2018 22:36:29

Ürünü teslim aldım çok teşekkür ederim.

Avatar
Sezer - M 17.5.2018 15:27:23

Hayırlı geceler ben dün gece bir sipariş vermiştim ürün Özel motor kurye ile teslimat yapılacaktı bugün saat 2:00’de özel motor kurye geldi çok teşekkür ediyorum gerçekten birebir aynı ürünü yolluyorsunuz ürün ücretini ödemeden açıp bakıp kontrol ettim içindeki ürün gerçekten birebir aynı ürün çıktı ürün ödemesini yapıp teslim aldım gerçekten çok güvenilir ve uygun bir site İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.

Avatar
Mustafa - S 16.5.2018 14:35:31

Selam Kurye ile ürün geldi çok teşekkür ederim.