0 216 330 12 33 - 0 535 670 12 33 0 216 330 12 33 - 0 535 670 12 33
Sitede Ara
Adınız :
Yorumunuz :



Avatar
Nazlı - K 27.6.2019 13:07:33

Kolay gelsin ürünü motor kurye teslim etti çok tşk ederim serdar bey.

Avatar
Aydın - R 19.6.2019 09:54:31

Ben ürün almak istiyorum ve bu kampanyalı ürün varmış fiyatı baya bi düşmüş bana arkadaşım tavsiye etti siteyi bi kankama şaka yapıcam ben inceledim ve siteden sipariş geçtim.

Avatar
Suat - Y 19.6.2019 09:40:22

Selamlar dün istanbul Maltepeden sipariş vermiştim ürün geldi çok teşekkür ederim bu kaydırıcı jel vardı için de o bitti nerden temin edebiliriz acaba ?

Site Yöneticisi 2019-06-19 09:40

Biz teşekkür ederiz efendim heran gibi sıvı kaydırıcı jelde olabilir dilerseniz bizi arayın biz isterseniz gönderebiliriz .

Avatar
Hasan - U 19.6.2019 09:21:50

Selamlar kolay gelsin ben ürünü teslim aldım ve kontrol ettim çok teşekkür ederim.
Kolay gelsin.

Avatar
Mustafa - Y 19.6.2019 09:21:30

Merhaba sabah kurye ile bir sipariş vermiştim serdar bey kurye geldi tşk ederim.

Avatar
Mitat - R 29.5.2019 12:11:33

Selam kolay gelsin İstanbul içinden Beşiktaş’tan ben sipariş vermiştim siparişim elime ulaştı çok teşekkür ediyorum açıp bakıp kontrol ettim ondan sonra ödemesini yaptım birebir aynı ürün göndermişsiniz çok teşekkür ediyorum 2 saat içinde de kurye elime ulaştı.

Avatar
Yunus - D 2.5.2019 10:16:34

Ürünü PTT den teslim aldım kontrollü teşekkür ederim yeni bir sistem güzel uygulama para ödemeden önce açıp bakıp kontrol edebiliyorsun güvenli şekilde paketi teslim aldım çok teşekkür ederim.

Avatar
Hamit - G 4.4.2019 00:02:00

Kolay gelsin iki sorum olcaktı bir istanbul maltepeye gün içinde gelirmi sipariş versek ?
artı ürün geldiğinde açıp bakıp kontrol ettikten sonramı ödeme yapıyoruz ?

Avatar
Sezgin - Ç 6.3.2019 09:35:38

Başka sitelerde ucuz ucuz yazıyolar milleti dolandırıyolar ben bu siteden sipariş verdim hiç bir sorun yaşamadım ve isterseniz kontrollü gönderimde yapıyolar bu sitenin müşteri temsilcisi serdar bey çok mütavazi ve anlayışlı ve en uygun ürünleri müşteriye anlatıyor benden tavsiye gönül rahatlıyla burdan sipariş verebilirsiniz en güzeli bilgi de alabilirsiniz müşteri temsilcisi serdar beyden on numara müşteri temsilcisi çok tşk ederim kendisine.

Site Yöneticisi 2019-03-06 09:36

Bizi tercih ettiniz için biz tşk ederiz efendim.

Avatar
Mustafa - Y 21.2.2019 09:33:36

Ürünü beyendim açıp bakıp kontrol edip teslim aldım teşekkür ederim.

Avatar
Serkan . K 14.1.2019 13:35:20

Selam kolay gelsin ürünü teslim aldım çok teşekkür ederim bire bir aynı ürün elime ulaştı ilgi ve alaka için çok tşk ederim

Avatar
Erhan - Y 22.11.2018 09:22:19

Merhaba kolay gelsin ben ürünü teslim aldım teşekkür ederim kolay gelsin.